Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne vjeruju medijima

Lubitz dobio grupu podrške na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi grupe su doveli u pitanje gotovo sve što je dosad o Andreasu Lubitzu objavljeno, kako izvještaje o njegovom mentalnom stanju, tako i sadržaj crne kutije.

Andreas Lubitz (27), kopilot zrakoplova Germanwingsa kojeg se tereti da je odveo 149 putnika i članova posade u smrt tako što je namjerno oborio avion, dobio je i svoju prvu grupu podrške na Facebooku naziva "Andreas Lubitz A320 - mi smo protiv lova", među kojima je zasad ponajviše onih iz Montabaura i okolice, mjesta u kojemu je taj mladić i rođen, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Slika nije dostupna Nova dimenzija Kopilot Lubitz je odlazio na odmor nedaleko područja na kojem je srušio zrakoplov

Google Maps zamaglio Lubitzovu kuću

Grupa je u utorak poslijepodne imala 4.100 sljedbenika, a njezin je osnivač, izvjesni Stefan, napisao da ne vjeruje onom što donose mediji te da je Lubitz izabran za žrtveno janje kako bi kompanija prikrila da je avion zapravo pao zbog tehničkih poteškoća.

Posljednji trenuci: Ljudi vrištali, kapetan u očaju preklinjao 'Lubitzu, otvaraj prokleta vrata'

"Cilj grupe nije dizati Lubitza u nebesa. Borimo za to da svi ostanu nedužni dok im se ne dokaže suprotno. Ne možemo znati što je istina jer nismo sjedili u pilotskoj kabini. Ali možemo prepoznati u priči koju mediji donose previše nedosljednosti, pa čak i očitih laži", napisao je osnivač i zajedno s istomišljenicima doveo u pitanje gotovo sve što su mediji dosad objavljivali, kako izvještaje o Lubitzovom mentalnom zdravlju, tako i sadržaj crne kutije.

'Jednoga dana ću učiniti nešto veliko i tad će svi čuti za moje ime i zapamtiti ga' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene