Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'On me liječi'

Odvjetnik za nedolazak na sud dobio ispričnicu od ginekologa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik iz Kragujevca čija je ginekološka potvrda bila povod za policijsku istragu, jer je njome opravdao nedolazak na sud, navodi da se i ranije liječio kod ginekologa.

Ginekolog Dragan Jovanović iz Doma zdravlja u Rekovcu, odvjetniku Božidaru Lekoviću napisao je ispričnicu za neodlazak na posao.

Pročitajte i ovo Vukovi Skupa tužba Tužio državu za 5300 eura jer mu je psa rastrgao vuk: Dobio je odštetu, ali zbog presude će zasigurno požaliti Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente"

'Od doktora Jovanovića sam dobio potvrdu da sam privremeno spriječen za rad, pa nisam mogao da prisustvujem zakazanom suđenju. I ranije sam se liječio kod Jovanovića zbog problema s genitalnim organima. On je za te bolesti stručan. Sve je legalno, a je li stvarno tako, utvrdit će nadležni organi', rekao je Leković, kojem je ginekolog napisao potvrdu da ima upalu testisa. Rad ginekologa i advokata sada provjerava policija.

Mislio da je 'trudan', a ispostavilo se da ima rak testisa!

'Na ročište 18. veljače, odvjetnik Leković, zastupnik trgovine 'Sting', koju je tužila vlasnica jorgandžijske radnje Sanja Vasić iz Jagodine, nije došao.

Budući da je riječ o sporu male vrijednosti, a odvjetnik se nije pojavio na sudu, automatski bi Sanja Vasić dobila spor. Odvjetnik je, međutim, donio sudu potvrdu da je tog dana zbog zdravstvenih problema bio spriječen doći na ročište. Da bi se utvrdila vjerodostojnost potvrde, sutkinja je zakazala dva ročišta, na koja odvjetnik ponovo nije došao jer nije bio uredno pozvan. Došao je tek 5. lipnja i tada je ročište održano', rekao je predsjednik suda Branislav Jovanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene