Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je otkrio da mu je bivša djevojka u stanu ostavila neiskorišteni test za trudnoću, jedan muškarac iz znatiželje se odlučio testirati. No, ono što se dogodilo nakon što se pomokrio na testni štapić, napominje ViralNova, nije mogao predvidjeti niti u najluđim snovima!


Kada je indikator pokazao dvije ružičaste crte, što je oznaka za trudnoću, znatiželjni šaljivdžija uslikao je štapić te se prijateljima na društvenim mrežama pohvalio da je ''trudan''.

Naravno, sve je dobro nasmijao, a jedan je prijatelj otišao korak dalje i na Redditu napravio komični strip cijele situacije. Nakon što je on osvanuo na internetu, neki su ga korisnici upozorili da rezultat može ukazivati na zdravstvene probleme.

Odsad i muškarci mogu 'iskusiti' što znači biti trudan

Vezani članci Alan Medić - 4 Zadarski epidemiolog: "Svaki dan 15 do 20 ljudi završi u bolnici. A u ilegalnim objektima ih se skuplja i po 200, 300" Edi Karuc - 3 Dramatično u zadarskoj bolnici: "Gore je nego u prosincu. U subotu smo otvorili novi COVID odjel, jučer je već bio pun. Ovaj val je jači i strmiji"

'Ako vam je test na trudnoću bio pozitivan, to može značiti da imate rak testisa. Provjerite na Googleu', savjetovao je jedan komentator.

Muškarac je njegove riječi shvatio ozbiljno i otišao na liječnički pregled. Ispostavilo se da je uistinu imao rak na desnom testisu.

Iako mu je šala na kraju spasila život, liječnici upozoravaju kako testovi za trudnoću ne mogu baš svaki put pouzdano ''nanjušiti'' rak testisa pa se redovne kontrole ne bi trebale izbjegavati! (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook