Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično iskustvo

Mislio da je 'trudan', a ispostavilo se da ima rak testisa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je otkrio da mu je bivša djevojka u stanu ostavila neiskorišteni test za trudnoću, jedan muškarac iz znatiželje se odlučio testirati. No, ono što se dogodilo nakon što se pomokrio na testni štapić, napominje ViralNova, nije mogao predvidjeti niti u najluđim snovima!

Kada je indikator pokazao dvije ružičaste crte, što je oznaka za trudnoću, znatiželjni šaljivdžija uslikao je štapić te se prijateljima na društvenim mrežama pohvalio da je ''trudan''.

Naravno, sve je dobro nasmijao, a jedan je prijatelj otišao korak dalje i na Redditu napravio komični strip cijele situacije. Nakon što je on osvanuo na internetu, neki su ga korisnici upozorili da rezultat može ukazivati na zdravstvene probleme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Odsad i muškarci mogu 'iskusiti' što znači biti trudan

'Ako vam je test na trudnoću bio pozitivan, to može značiti da imate rak testisa. Provjerite na Googleu', savjetovao je jedan komentator.

Muškarac je njegove riječi shvatio ozbiljno i otišao na liječnički pregled. Ispostavilo se da je uistinu imao rak na desnom testisu.

Iako mu je šala na kraju spasila život, liječnici upozoravaju kako testovi za trudnoću ne mogu baš svaki put pouzdano ''nanjušiti'' rak testisa pa se redovne kontrole ne bi trebale izbjegavati! (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene