Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Češljao ga i donosio uskršnja jaja

Očuh Baby P-ja: Bio sam i više nego brižan otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steven Barker, očuh i zlostavljač Baby P-ja, 17-mjesečnog dječaka koji je preminuo uslijed teških ozljeda zadobivenih od njegovih udaraca, tvrdi kako je bio brižan otac tragično stradalom dječaku.

Prije desetak dana po prvi put su u javnosti objavljena imena i fotografije zlostavljača Baby P-ja - njegove majke, njezina dečka i njegova brata. Britanski mediji pisali su kako je dječakova majka, 28-godišnja Tracey Connelly žena opsjednuta seksom koja je pred socijalnim službama skrivala zlostavljanje svoga djeteta, te da je njezin ljubavnik, 33-godišnji Steven Baker, ‘sadistički neonacist’ koji je već silovao dvogodišnju djevojčicu i mučio vlastitu baku, a čeka ga i suđenje za niz seksualnih napada na djecu. Ispostavilo se i kako je njihov cimer, 37-godišnji Jason Owen, zapravo Bakerov stariji brat, ovisnik o kokainu osuđen za silovanje 11-godišnje djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Suđenje ocu s Paga nepravomoćna presuda Bacio djecu s balkona: Ocu monstrumu s Paga 30 godina zatvora i obvezno psihijatrijsko liječenje!

>> Monstrumi: Objavljen identitet ubojica Baby P-ja

Steven Barker zgrozio je javnost izjavama kako je prema četvero Traceyjine djece bio i više nego brižan otac - pokrivao je djecu po noći, radio im sendviče prije odlaska u školu, oblačio ih, i nježno im češljao kosu, a potom napravio i doručak', prenosi The Sun Barkerovu izjavu napisanu u zatvoru. 'Dizao sam se u 6 ujutro svaki dan samo da stignem napraviti sve za djecu do 7 kada sam kretao na posao. Tracy je do tada već bila budna i zajedno smo se vozili autobusom. Ona je djecu vodila u školu, a ja sam išao na posao'. Barker se prisjetio i dana kada se doselio u njihovu kuću. Bilo je to na proljeće 2007. 'Sjećam se toga vrlo dobro jer sam djeci donio uskršnja jaja'.

Monstrum koji je zbog smrti malenog dječaka osuđen na 12 godina, a kasnije i na doživotan zatvor zbog silovanja dvogodišnjakinje, žalio se na obje presude, a žalbu su uložili i njegov brat Jason, te majka Baby P-ja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene