Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Rumunjskoj

Obrat u istrazi brutalnog ubojstva osmogodišnje Marije: Muškarac koji ju je silovao i ubio ipak nije njezin ujak

Maria Silvia Chică Roşa
Maria Silvia Chică Roşa Foto: IPJ Botoșani
Istraga je pokazala kako muškarac koji je silovao i ubio osmogodišnju djevojčicu te njeznino krvavo i polugolo tijelo ostavio u šipražju uz šumu nije njezin ujak, kako se prvo mislilo.

Muškarac (32) koji je uhićen u subotu u Rumunjskoj zbog sumnje da je silovao i ubio osmogodišnju djevojčicu Chicu Roşu Mariju Silvu nije njezin ujak, kako se prvo mislilo. Istraga stravičnog zločina pokazala je da je ubojica brat nevjenčanog supruga Marijine majke, s kojim je ona započela vezu kada se rastala od prvog muža. S bivšim mužem majka ima dvoje djece - Mariju i još jednu djevojčicu.

Biološkom ocu ubijene Marije navodno nije bilo dopušteno da viđa djecu.

"Mene je bivši kolega nazvao da mi javi da mi je dijete nestalo", rekao je u suzama biološki otac za medije.

On je navodno tada krenuo prema selu u kojem je njegova bivša supruga živjela s njihovo dvoje djece i novim dečkom.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Bez zadrške Dodik bijesan zbog izjave Grlića Radmana: "Bolje im je da šute, izvršili su genocid nad srpskim narodom"

Otišla u zločinčevu kuću po lonac

Podsjetimo, majka je kćer u petak oko 20 sati poslala po lonac. Djevojčica je otišla do kuće osumnjičenog koje se nalazi u dvorištu do njihova. Kako se dijete nije vratilo nakon desetak minuta, majka je poslala mlađu kćer da vidi zašto se Maria zadržala. Međutim, djevojčica se vratila kući i rekla da nije našla ni "strica" ni sestru, te je obitelj odmah krenula u potragu za djevojčicom.

Nakon sat vremena uključila se policija. Na mjesto nestanka došlo je oko stotinu pripadnika policije, volontera, spasilačkih timova, koji su češljali teren do duboko u noć. Nažalost, tijelo male Marije pronađeno je polugolo i krvavo u šipražju kraj šume.

Pročitajte i ovo Napad na Rafah 35 mrtvih Izrael žestoko napao Rafah, pogođeni šatori za raseljene, stradali žene i djeca: "To je humanitarno područje"

Odmah se krenulo u potragu za osumnjičenim, a on je uhvaćen u subotu nedaleko od mjesta zločina. Priznao je što je učinio i rekao da djevojčicu nije htio ubiti.

"Bio sam jako pijan", rekao je monstrum.

Navodno osumnjičeni nema policijski dosje, ali susjedi u selu pričaju da je znao biti problematičan, piše Blic.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene