Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajci i kriminalci iz RS

Objavljena lista za odstrel Elezove skupine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalna skupina Darka Eleza imala je spisak za likvidaciju na kojem su bili policajci, biznismeni i kriminalci iz Republike Srpske i Srbije.

Skupina prošlog tjedna uhićenog Darka Eleza planirala je likvidirati i suparnike iz drugih kriminalnih skupina U RS, saznaje srpski Press u vrhu MUP-a Srbije.

Pročitajte i ovo Divlje svinje u Španskom - 1 Kopale po smeću Zagrepčani šokirani prizorom divljih svinja nadomak centra grada: "Postoji mogućnost da se pojave na Trgu bana Jelačića" Slika nije dostupna nije bajno Objavljen popis država najskupljih za život: Pogledajte na kojem mjestu se nalazi Hrvatska

Press donosi i Elezovu listu za likvidaciju na kojem ipak nema niti jednog političara niti javne ličnosti iz Srbije. Tako se tu nalaze imena Zorana Mandića, načelnika Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo, Radomira B., biznismena iz Srbije koji se bavi trgovinom nekretninama, Đorđe Ždrale, kum Darka Eleza, osumnjičen za ubojstvo Ljubiše Savića Mauzera, Mladena Ždrale, brat Đorđa Ždrala, Dragan V iz Srbije, policiji poznat kao trgovac narkoticima, Savo T., vlasnik poduzeća Tom, Mirza U. iz BiH, policiji poznat kao kriminalac, kao i Adis R., te Sabahudin S, očevidac pljačke Privredne banke u Sarajevu. te Bahrija S., biznismen iz BiH.

Podsjetimo, specijalci MUP-a Srbije uhitili su 1. rujna u stanu u Novom Beogradu Darka Eleza zbog sumnje da je organizirao jednu od najvećih kriminalnih skupina na Balkanu. U zajedničkoj akciji s policijom RS, uhićeno je više od 20 članova ove skupine. Teret se za ubojstva, razbojništva, otmice, iznude, šverc droge i druga teška kaznena djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene