Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TVRDI UKRAJINSKA TAJNA SLUŽBA

Objavljen ruski plan za osvajanje Kijeva: Pogledajte koji je krajnji cilj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je navodni plan ruske invazije na Kijev, to jest plan kako će glavni grad Ukrajine pasti pod rusku kontrolu.

Prema pisanju Kyiv Independenta, prema izvorima Ukrajinske Pravde, ruski plan osvajanja Kijeva sastoji se od šest koraka.

Prvi korak je intenziviranje napada duž granice da bi ukrajinski vojnici morali napustiti Kijev. Zatim žele osvojiti jednu kijevsku zračnu luku i odsjeći grad od električne energije da bi se stvorila panika.

 

 

Treći korak je organiziranje paleža i pljački da bi se panika intenzivirala. Pokrenut će se i kibernetički napadi na vladine internetske stranice. Poticanje više panike za stvaranje "nekontroliranih kolona izbjeglica" iz Kijeva da bi blokirali autoceste i ometali kretanje ukrajinskih vojnika. Šesti korak je zarobiti i zadržati državne zgrade.

 

 

Krajnji cilj je zauzeti vodstvo države i prisiliti ih da potpišu mirovni sporazum pod ruskim uvjetima, prijeteći velikim smrtnim slučajevima civila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PALA U INVAZIJI UN-ova agencija objavila kakvo je stanje u nuklearki Černobil nakon što su je zauzeli Rusi

Pročitajte i ovo Ivica Mandić Sukob na istoku europe Sigurnosno-vojni analitičar za Dnevnik Nove TV: "Ne bi iznenadio ni pad glavnoga grada"

Rezultat – Ukrajina se može podijeliti na dva dijela, poput Istočne i Zapadne Njemačke.

 

 

Stanje iz minute u minutu o ratu u Ukrajini pogledajte >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene