Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska je policija objavila fotorobot misterioznog mladića koji je još u rujnu pao s aviona na jednu londonsku ulicu. Osvanula je i računalna animacija njegovog puta u smrt.


Misteriozni mladić koji je još u rujnu pao iz aviona na jednu londonsku ulicu najvjerojatnije se u Angoli popeo u prostor iznad kotača, a život je izgubio ili zbog vrlo niskih temperatura koje vladaju na velikim visinama ili su ga pak zgnječili golemi avionski kotači.

>> Horor u Londonu: Slijepi putnik pao iz aviona?

Kako javlja Yahoo News, britanska je policija upravo objavila mladićev fotorobot i od građana traži bilo kakve informacije pomoću kojih bi ga se moglo identificirati. Jedino što su kod njega našli je nešto angolskih novčanica, a u trenutku kad je 'pao s neba' prema Heathrowu je slijetao zrakoplov na liniji iz Luande.

Procjenjuje se da je imao između 20 i 30 godina, bio je slabije građe, a nosio je traperice i sivu majicu s kapuljačom.

'Kad sam se probudio, tijelo je još uvijek bilo na pločniku. Nisu ga uklonili. Dugo nismo smjeli izaći iz kuće. Svuda okolo bila su vozila hitne pomoći i policijski auti. Krv je bila posvuda, i po cesti i po autu na koji je pao', opisao je u rujnu scenu na svojoj ulici stanovnik Londona Joe Dodd.

Na internetu je osvanula i računalna animacija navodnog slijeda događaja u kojem je misteriozni Angolac poginuo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook