Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Elisabeth Fritzl, žena koju je njezin monstruozni otac 24 godine silovao i držao u zatočeništvu, i njezino šestero djece izašli su iz psihijatrijske bolnice u koju su primljeni u travnju, izjavio je njezin odvjetnik.


Obitelj sada živi u svojoj kući, dodao je odvjetnik Cristoph Herbst koji nije htio iznijeti druge potankosti. Elisabeth Fritzl kojoj su sada 42 godine, bila je zatočena u podrumu gdje ju je otac prisilno držao i silovao 24 godine i gdje je rodila njegovih sedmero djece. Jedno je dijete umrlo odmah nakon rođenja, a troje su posvojili Josef Fritzl i njegova žena koji su živjeli u istoj kući, iznad podruma. 

Vezani članci Slika nije dostupna Josef Fritzl postaje poduzetnik, gradit će 'Fritzl Towers' Slika nije dostupna Prvi intervju Fritzla: Još uvijek volim svoju kćer

>> Elisabeth Fritzl oprostila majci, zajedno provode Božić

>> Monstrumu Fritzlu odgođeno suđenje jer nitko ne želi u porotu

>> Fritzl optužen za ubojstvo, ropstvo i incest!

Ostala djeca su živjela u podrumu zajedno s majkom, odsječeni od vanjskog svijeta sve dok se najstarija kći, 19-godišnjakinja Kerstin, nije razboljela u travnju, nakon čega se strašna tajna počela razotkrivati.

Elizabeth Fritzl i njezino šestero djece od 5 do 19 godina živjeli su od tada u klinici u Amstetten Maueru, stotinjak kilometara zapadno od Beča, gdje im je pružena liječnička pomoć i gdje su bili su zaštićeni od znatiželjnika.

73-godišnji Josef Fritzl optužen je za ubojstvo, silovanje, otmicu, incest i držanje u ropstvu. Suđenje bi trebalo započeti u ožujku sljedeće godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju