Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefonsko druženje

Obama i Medvedev razgovarali o Gruziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev razgovarao je u utorak s američkim predsjednikom Barackom Obamom o Gruziji, samo nekoliko dana uoči prve godišnjice rusko-gruzijskog rata, objavio je Kremlj.

Dvojica predsjednika razgovarali su telefonom na inicijativu Moskve, kaže se u priopćenju i dodaje da su razgovarali također o kontroli naoružanja, Bliskom istoku te Iranu. ‘Razmijenili su mišljenja o lekcijama prošlogodišnje gruzijske krize’, kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu Prosvjed u Gruziji Tisuće na ulicama VIDEO Kaos u državi na rubu Europe: Veliki prosvjedi danima ne prestaju, došlo i do sukoba s policijom

>> ‘Situacija je stvarno zabrinjavajuća u J. Osetiji'

Rat između Gruzije izbio je u noći 7. na 8. kolovoza 2008. Tisuće ruskih vojnika ušle su u Južnu Osetiju nakon što je ruska vojska porazila gruzijsku u petodnevnom sukobu. Neovisnost Južne Osetije priznaju samo Rusija i Nikaragva. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene