Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u eteru

VIDEO Novinaru koji se javljao iz Izraela u kadar upao agresivni muškarac: "Pretvorit ćemo Gazu u prah! Prah!"

Muškarac upao u kadar tijekom javljanja uživo
Muškarac upao u kadar tijekom javljanja uživo Foto: X / Screenshot
Novinaru je tijekom javljanja uživo iz Izraela u kadar uletio muškarac te počeo na njega vikati i prijetiti mu.

Ahmadu Darawshiju, novinaru televizijske postaje Al Araby, tijekom javljanja uživo iz izraelskog grada Ašdoda u kadar je upao agresivni muškarac te počeo vikati na njega. Čini se da je muškarac pritom nosio uniformu, ali nije jasno radi li se o nekakvom policijskom ili vojnom službeniku.

Televizija je incident objavila na svojem službenom profilu na platformi X uz tvrdnju da je novinaru prišao "naoružani izraelski policajac", ali ta informacija zasad nije neovisno potvrđena. Američki Newsweek ističe da se ne može sa sigurnošću reći ni je li muškarac bio naoružan.

Na snimci događaja, koja je na X-u skupila više od milijun pregleda, može se vidjeti da muškarac reporteru prijeti da bi trebao govoriti samo "dobre stvari". Darawsha je nakon incidenta nastavio s javljanjem istaknuvši da "izraelska policija prati sve što govori, a jedan od policajaca došao je vikati i prijetiti".

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Veneciji Učenici iz Srbije napadnuti na ekskurziji: Skupina muškaraca gađala ih bocama pa ih počela natjeravati

U međuvremenu se agresivni muškarac vratio, okrenuo se kameri i počeo vikati: "Ovo je vrijedno prezira! Pretvorit ćemo Gazu u prah! Prah!"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene