Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potez odobren

VIDEO Intervju s predsjednikom započeo paljenjem džointa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar je odlučio pokazati Joseu Mujici koji je legalizirao upotrebu marihuane da je na intervju stigao dobro pripremljen.

Intervjuirati predsjednika države velika je čast svakome tko se bavi novinarstvom, a novinar internetske stranice Vice vjerojatno će ući u povijest jer je intervju s prvim čovjekom Urugvaja započeo - paljenjem džionta!

Urugvaj osniva državnu industriju marihuane!

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Krishna Andavolu došao je dobro pripremljen na intervju s Joseom Mujicom (78) što je predsjedniku koji je legalizirao upotrebu marihuane u zemlji odmah želio dati do znanja. Stoga se, piše Fusion, prije bacanja na posao revno bacio na džoint. Nakon što ga je zapalio i povukao prvi dim, Andavolu je popričao sa ''skromnim predsjednikom'' o, pogodit ćete, legaliziranju droge.

Pusić oduševljena najsiromašnijim predsjednikom! Evo zašto!

Mujica je potez mladog novinara odobrio smiješkom, a prošlogodišnju legalizaciju marihuane ponovo okarakterizirao potezom koji će dovesti do smanjenja njene potrošnje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene