Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I godišnji od tri mjeseca

Za plaću od 1,9 milijuna kuna nitko ne želi raditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U malom mjestu liječnika bezuspješno traže dvije godine. Nude mu godišnju plaću od 1,9 milijuna kuna.

Liječnik opće medicine koji ima ordinaciju u gradiću Waikato na Sjevernim otocima Novog Zelanda rado bi zaposlio još jednog kolegu u svojoj ordinaciji. Doktor Alan Kenny kazao je kako ima toliko puno posla da čak ne može otići ni na godišnji odmor. U gradiću od 13.600 stanovnika jednostavno ga nema tko zamijeniti.

'Nudim uistinu nevjerojatnu plaću. Pacijenata ima puno, sve više, a to znači i sve više novca. No, previše je to posla za jednu osobu', kazao je dr. Kenny.

Uvjeti koje nudi su stvarno sjajni - 158.300 kuna mjesečno, tri mjeseca godišnjeg odmora te neradne vikende i bez noćnih smjena. I pola vlasničkog udjela u ordinaciji u kojoj je na listi ukupno 6000 pacijenata. No, u dvije godine nije uspio pronaći niti jednog kandidata, prenosi Guardian.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Problemi u zdravstvu - 5 Kriza u zdravstvu Ministar spominje mjere i modele, ali pacijenti su zabrinuti: "Moje liječnice tri godine neće biti, pročitao sam na vratima ambulante"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene