Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaća do 160 eura na

NEDOSTATAK RADNIKA Nude dobro plaćen posao, sa samo jednom manom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sezonski posao za super plaću od vas je udaljen svega 30 sati leta avionom. Zainteresirani?

Vlasnici voćnjaka u Novom Zelandu u golemim su problemima - kronično im nedostaje berača voća, posebno jabuka. Isti problem ponavlja se već godinama pa tako je i sada na Novom Zelandu traženo nekoliko tisuća sezonskih radnika koji će šest dana u tjednu brati i pakirati jabuke.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Sezona berbe jabuka počinje ovih dana, a traje do sredine svibnja. Zbog nedostatka radne snage, novozelandski voćari traže od vlade da pomogne u potrazi za beračima diljem svijeta, odnosno da im olakša ulazak u zemlju za vrijeme sezone berbe.

Sukladno aktualnim zakonskim aktima, Novi Zeland prima najviše 9.500 sezonskih radnika, a voćari traže od vlade da sezoncima odobri ulaz u zemlju uz turističku vizu. Zauzvrat obećavaju kako će ubuduće smanjiti proizvodnju voća.

Budući da se posao plaća po učinku, moguće je zaraditi i do 160 eura dnevno, a s obzirom na to da je u Novom Zelandu zakonom zajamčena minimalna satnica prema kojoj nitko ne smije zaraditi manje od 14,75 novozelandskih dolara po satu rada.

Među uvjetima za zaposlenje su dobro poznavanje engleskog jezika te dobro opće zdravstveno stanje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene