Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zalutali metak

Policajac pucao na svom vjenčanju i ranio 10-godišnju djevojčicu u obližnjoj igraonici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novosadskom naselju Alibegovac zalutali metak ranio je desetogodišnju djevojčicu koja je bila na rođendanskoj zabavi u dvorištu igraonice, a metak je ispalio policajac koji se ženio, objavili su u nedjelju vojvođanski mediji.

Djevojčica je u stabilnom stanju, a operativno joj je sanirana ozljeda u Dječjoj bolnici u Novom Sadu, javlja agencija Tanjug.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

Dnevni list Blic je prenio da je policajac G.K. hitac ispalio na izlasku iz obiteljske kuće u Srijemskoj Kamenici, a zalutali metak je djevojčicu pogodio na susjednom brijegu u naselju Alibegovcu.

"Brzom reakcijom policije identificiran je počinitelj i osim procedure koja je predviđena za ovo kazneno djelo, policijski službenik G.K. bit će udaljen iz Ministarstva unutarnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka. Odlučno želimo poručiti da ćemo brzo i energično kazniti sve one koji smatraju da ih policijska značka može abolirati u činjenju kaznenih djela i bahatom ponašanju prema građanima Srbije", izjavio je ravnatelj srpske policije Vladimir Rebić.

Kako prenosi Blic, dvadesetak djece igralo se u dvorištu igraonice kada se čulo da je nešto palo kroz krošnju drveta i pogodilo nesretnu djevojčicu.

"Djevojčici je krv počela šikljati na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i odvezli je u Dječju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući djevojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je poslije snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci", navodi svjedokinja bizarne nesreće u okolici Novoga Sada.

U Dječjoj bolnici su izjavili da se djevojčica osjeća dobro, te da je pod budnim okom liječnika na kirurškom odjelu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene