Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grčka:

Novi napadi mladih razbijača u Ateni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maskirani mladići su oko podneva razbili izloge četiriju banaka u četvrti Petralona, u blizini središta u Ateni, doznaje se od policijskog izvora.

Naoružani željeznim šipkama i motkama, desetak mladih je oštetilo urede Grčke nacionalne banke, najveće u zemlji, Millenium Banka, Pirejske banke i Eurobanka, a zatim su pobjegli, po riječima zaposlenika oštećenih banaka.

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Slika nije dostupna Novi val nasilja u Grčkoj Prosvjednici upali na televiziju, napali policijski stožer

Napad koji se dogodio u vrijeme pojačanog prometa trajao je tek nekoliko minuta, kako navode svjedoci. Zasad nema uhićenja, policija je stigla na mjesto događaja nakon akcije.

Riječ je o drugom napadu mladih razbijača u Ateni u mjesec dana. Grčke vlasti su sučeljene sa širenjem oporbenog nasilja nakon gradskih nereda koji su zahvatili zemlju zbog pogibije petnaestogodišnjaka kojeg je policajac ustrijelio u uličnom sukobu 6. prosinca prošle godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene