Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Njemačka policija medijima pogreškom poslala popise mogućih terorističkih meta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka je policija napravila propust i poslala svoj tajni popis potencijalnih terorističkih meta medijima, a onda molila novinare da izbrišu tu poruku.

Dokument je izdala policijska uprava u gradu Friedrichshafenu na jugozapadu zemlje, a sadržavao je i procjenu razine opasnosti i opis policijske postrojbe zadužene za zaštitu te postupak koji ta postrojba mora procesi radi zaštite.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S MJERAMA Donosimo popis svih lokacija na kojima se u Hrvatskoj možete testirati na koronavirus Red za cijepljenje protiv koronavirusa - 1 BORBA PROTIV KORONE Neke su zemlje već uvele obvezno cijepljenje, doznajte na koga se to odnosi i koja su ograničenja postavljena

Njemačka je policija ovaj tjedan uhitila dvojicu njemačkih muslimana i jednoga Turčina i optužila ih da su kupovali kemikalije za izradu bombe i tražili slaba mjesta na američkim autobusima. Policija sad traži i njihove suučesnike.

Dokument objavljen u Friedrichshafenu navodi potencijalne mete u tome području: vojarne američke vojske, urede velikih kompanija i popularne barove.

Čini se da je dokument bio namijenjen policijskim zapovjednicima, ali je zabunom poslan na skupni popis medija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene