Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici tvrde

Nizozemski princ Friso možda se nikad neće probuditi iz kome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski princ Johan Friso, koji je teško ozlijeđen u prošlotjednoj snježnoj lavini u Austriji, možda nikad neće izaći iz kome.

Tako tvrde austrijski liječnici koji se brinu o njemu, a pregled mozga dosad je pokazao kako je Friso pretrpio teška oštećenja mozga u snježnoj lavini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teška nesreća Lavina u Švicarskoj odnijela tri života: Ne zna se ima li i nestalih Slika nije dostupna Na skijanju u Austriji Nizozemskog princa zatrpala lavina, bori se za život

>> Nizozemskog princa zatrpala lavina, bori se za život

Nizozemskog princa će se kasnije prebaciti u privatnu kliniku na daljnje liječenje, no možda će proći više godina, prije nego li se on, ako i uopće, probudi iz kome, prenosi BBC.

'Ne možemo sa sigurnošću danas reći da će se princ Friso jednog dana probuditi iz kome', istaknuo je dr. Wolfgang Koller, šef neurokirurgije u bolnici u Innsbrucku.

Princ Friso drugo je dijete nizozemske kraljice Beatrix. U Austriji je skijao s nekolicinom ljudi na skijalištu Lech, a nakon što je lavina zatrpala skijalište, on je po njom ostao zatrpan 15 minuta. Spasioci su ga uspjeli pronaći zbog pagera koji je nosio sa sobom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene