Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nizozemski princ Johan Friso, koji je teško ozlijeđen u prošlotjednoj snježnoj lavini u Austriji, možda nikad neće izaći iz kome.


Tako tvrde austrijski liječnici koji se brinu o njemu, a pregled mozga dosad je pokazao kako je Friso pretrpio teška oštećenja mozga u snježnoj lavini.

Vezani članci Slika nije dostupna U lavini u austrijskom gorju poginulo pet ljudi: "Najvjerojatnije je riječ o skupini sportaša" Slika nije dostupna Nizozemskog princa zatrpala lavina, bori se za život

>> Nizozemskog princa zatrpala lavina, bori se za život

Nizozemskog princa će se kasnije prebaciti u privatnu kliniku na daljnje liječenje, no možda će proći više godina, prije nego li se on, ako i uopće, probudi iz kome, prenosi BBC.

'Ne možemo sa sigurnošću danas reći da će se princ Friso jednog dana probuditi iz kome', istaknuo je dr. Wolfgang Koller, šef neurokirurgije u bolnici u Innsbrucku.

Princ Friso drugo je dijete nizozemske kraljice Beatrix. U Austriji je skijao s nekolicinom ljudi na skijalištu Lech, a nakon što je lavina zatrpala skijalište, on je po njom ostao zatrpan 15 minuta. Spasioci su ga uspjeli pronaći zbog pagera koji je nosio sa sobom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju