Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došla nepozvana

Nitko ne zna tko je misteriozna žena u crvenom s otvaranja Olimpijskih igara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska delegacija na Olimpijskim igrama u Londonu uputila je žalbu organizatorima jer je tijekom mimohoda na svečanosti otvaranja uz indijske sportaše hodala nepoznata i nepozvana žena.

Uz indijskog nositelja zastave Sushila Kumara cijelo je vrijeme hodala žena u crvenoj majici i plavim hlačama. Nije oko vrata imala akreditaciju tako da nije jasno kako je uopće došla u zonu gdje su bili sportaši.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

>> Ovo je čovjek koji je jučer zadivio svijet!

'Nije imala što raditi tamo. Radi se o jasnom slučaju nedopuštenog upada zbog čega smo prosvjedovali kod organizatora. Ne znamo tko je ta žena i zašto joj je dopušteno da uđe na stazu. Sramota je da je hodala uz naše sportaše,' izjavio je šef indijske delegacije Muralidharan Raja.

>> Nikad nećete pogoditi tko je skočio u kraljičinoj suknji!

'Ne mogu reći radi li se o kršenju mjera sigurnosti budući da je žena morala proći sigurnosno skeniranje da bi se našla u toj zoni, no u svakom slučaju je to bila bizarna situacija. Tražit ćemo ispriku. Osramoćeni smo pred cijelim svijetom,' ljutito je dodao Raja.

Sebastian Coe, direktor Londonskog organizacijskog odbora, rekao je da ne zna identitet misteriozne žene te da ona zasigurno nije smjela biti tamo. Nagađa da se radi o članu glumačke postave.

Dok Indija čeka službeni odgovor i ispriku Londonskog organizacijskog odbora, indijski portal prenio je vijest da je misteriozna žena studentica iz Bangalorea Madhura Honey, koja živi u Londonu. Ona je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju propusnice za Olimpijske igre, međutim još se ne zna kako je uspjela završiti na čelu indijske povorke. Svoj je profil na Facebooku deaktivirala nakon što je njena fotografija s Olimpijskih igara obišla svijet.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene