Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šou koji će pamtiti

Nikad nećete pogoditi tko je skočio u kraljičinoj suknji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U karijeri ima više od 880 skokova s padobranom te 450 base jump skokova, no sinoćnji nikad neće zaboraviti.

Gary Connery, čovjek koji bi vam mogao biti poznatiji po skoku iz helikoptera u 'birdman' odijelu i slijetanja bez padobrana, odglumio je jučer britansku kraljicu Elizabetu II tijekom otvaranja olimpijskih igara u Londonu.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno London, Velika Britanija Posljednji ispraćaj Kraljica Elizabeta II. pokopana je uz svog supruga princa Phillipa u dvorcu Windsor

>> Spektakl završio iznenađenjem: Nikad viđeno paljenje olimpijskog plamena

'Taj skok ne može ništa nadmašiti. Bit će urezan u moje sjećanje sve dok ne postanem senilan', rekao je za Sky News Connery. Taj kaskader bio je presretan svojom ulogom u jučerašnjem otvaranju igara u Londonu.

'Sviđa mi se haljina. Vidjet ćemo hoće li mi dati da je zadržim', napisao je Connery na svojem Twitter profilu. Na projektu otvaranja sudjelovao je nekoliko posljednjih mjeseci, a rezultatom je i više nego zadovoljan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene