Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

'Nisam se udala za Sarkozyja... zasad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska pjevačica i bivši super-model Carla Bruni danas je u intervjuu za francuski list Liberation izjavila kako se "još nije" udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, prekidajući tako nagađanja o tomu da se par tajno vjenčao.

Rekla je da ona i Sarkozy razmišljaju o vjenčanju, no nije rekla druge pojedinosti o tomu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izjednačili je s prostitutkom Francuska: Iranske uvrede Carle Bruni Sarkozy neprihvatljive Slika nije dostupna U prekratkoj haljinici bez gaćica Lijepa guza Carle Bruni ponuđena onom koji najviše plati

Francuski, ali i svjetski mediji ,sa zanimanjem prate ljubavnu romansu između aktualnog francuskog predsjednika i lijepe pjevačice i bivše manekenke.

Indijski tisak prenosi kako indijski diplomati brinu da bi Bruni
mogla biti u pratnji francuskog predsjednika tijekom njegova
predstojećeg službenog posjeta New Delhiju, što bi moglo predstavljati problem za tradicionalni državni protokol. Bruni je opovrgla takvu mogućnost.

"Ne mogu ići u službeni posjet s predsjednikom", odgovorila je, dodavši kako početkom veljače počinje snimati novi album.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene