Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarao s Tadićem

Nikolić: Nikada se ne bih rukovao s Thacijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je kako nikada ne bi rukovao s Thacijem 'dok se ne utvrdi ima li istine da je činio zločine nad Srbima'.

Predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić izjavio je danas novinarima kako je u petak razgovarao s Borisom Tadićem o njegovu odlasku u Dubrovnik na Croatia Summit, ali ga nije obavjestio da će se sastati ili rukovati s Thacijem, doznaje beogradski Blic.

Pročitajte i ovo Hashim Thaci na sudu u Den Haagu Ratni zločin Thaci u Haagu: "Nisam kriv" - Tisuće ljudi izašle na ulice Prištine u znak potpore bivšem predsjedniku Slika nije dostupna Problematičan dolazak Bivši srbijanski predsjednik: "Hrvatska je ponovno propustila priliku Vučiću onemogućiti da od Jasenovca radi kazalište"

>> Tadić: S Thacijem sam se rukovao iz pristojnosti

'Da mi je to rekao, preporučio bih mu, zbog njega, da se ne rukuje s čovjekom koji je pod teškim optužbama', rekao je Nikolić i dodao kako se nikada ne bi rukovao s Thacijem 'dok se ne utvrdi ima li istine, kako se otvoreno govori, da je činio zločine nad Srbima'.

Nikolić je pojasnio kako 'država nema ništa s rukovanjem Tadića i Thacija' i da on kao predsjednik Republike nije ni bio pozvan na Croatia Summit. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene