Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Boris Tadić još je jučer rekao kako 'slučajnom susretu s Thacijem ne treba pridavati veliku važnost', a danas je rekao kako je to učinio iz pristojnosti.


Nakon što se jučer na Croatia summitu rukovao s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem, Boris Tadić je danas izjavio kako ta gesta nema nikakav povijesni značaj, te da je to bilo samo pristojno rukovanje s predstavnicima Albanaca s Kosova, pišu Vesti Online.

>> Tadić: Ne treba tom slučajnom susretu davati neki značaj

Vezani članci Avdullah Hoti i Aleksandar Vučić Nakon godinu i pol stanke, ponovo pokrenut dijalog između Srbije i Kosova Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić: „Beograd neće pristati na ultimatume Kosova, neće biti lako onima koji su mislili da će Srbiji uzeti sve“

Tadić je gostovao na jednoj srbijanskoj televiziji, gdje je rekao kako ipak postoji jedna simbolička dimenzija rukovanja s Thacijem. 'Ne treba ga ni potcjenjivati, to nije akt tako velikog dosega. Mnogo je važnije konačno dovršiti pregovore i pronaći riješenje za Kosovo i Metohiju', rekao je Tadić u emisiji 'Stav Srbija'.

Tadić je dodao kako se on ne bi bunio de je neki član oporbe sudjelovao na ovakvom forumu dok je on bio predsjednik. 'U Srbiji svi znaju da je Kosovo velik problem i da narasta dok se ne riješava', rekao je Tadić.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.