Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon jučerašnje geste

Tadić: S Thacijem sam se rukovao iz pristojnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Tadić još je jučer rekao kako 'slučajnom susretu s Thacijem ne treba pridavati veliku važnost', a danas je rekao kako je to učinio iz pristojnosti.

Nakon što se jučer na Croatia summitu rukovao s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem, Boris Tadić je danas izjavio kako ta gesta nema nikakav povijesni značaj, te da je to bilo samo pristojno rukovanje s predstavnicima Albanaca s Kosova, pišu Vesti Online.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Tadić: Ne treba tom slučajnom susretu davati neki značaj

Tadić je gostovao na jednoj srbijanskoj televiziji, gdje je rekao kako ipak postoji jedna simbolička dimenzija rukovanja s Thacijem. 'Ne treba ga ni potcjenjivati, to nije akt tako velikog dosega. Mnogo je važnije konačno dovršiti pregovore i pronaći riješenje za Kosovo i Metohiju', rekao je Tadić u emisiji 'Stav Srbija'.

Tadić je dodao kako se on ne bi bunio de je neki član oporbe sudjelovao na ovakvom forumu dok je on bio predsjednik. 'U Srbiji svi znaju da je Kosovo velik problem i da narasta dok se ne riješava', rekao je Tadić.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene