Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao loveći koze

Nijemca u lovu oteli i pojeli kanibali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac Stefan R. i njegova partnerica Heike krenuli su 2008. godine vlastitim brodom oploviti svijet. 16. rujna ove godine usidrili su se na obali otoka Marquesas u Francuskoj Polineziji i tu se Stefanu gubi svaki trag.

Na spomenutom otoku par se sprijateljio s lokalnim stanovništvom i krenuli su s njima i u tradicionalni lov na koze. isti lov ponovili su s lokalnim stanovništvo i tjedan dana kasnije, no ovaj put, ishod je bio sasvim drugačiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utrka s vremenom Slučaj Madeleine McCann: Osumnjičeni za ubojstvo izlazi zatvora? Policija mahnito traži nove dokaze, potraga i za djevojkom s Kosova Slika nije dostupna Nestala prije 13 godina Cure detalji iz istrage, Madeleine je oteo njemački pedofil? Oglasili se roditelji, tužitelj tvrdi: "Pretpostavljamo da je mrtva"

40-godišnji Stefan se nije vratio iz šume pa ga je 37-godišnja partnerica krenula tražiti. U šumi ju je oteo lovac plemena i svezao za drvo, no uspjela se osloboditi i obavijestiti policiju.

Lokalne vlasti pretražile su šumu u potrazi za nestalim Nijemcem, no nisu ga pronašli. Pronašli su samo odjeću, kosti i zube pa policija sumnja da je ubijen, odnosno da su ga oteli, ubili i pojeli kanibali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene