Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svakome se vjerojatno jednom dogodilo da nije imao novca za platiti račun u kafiću ili restoranu, jer je možda zaboravio novčanik. Muškarac iz Kolorada mislio je da se može izvući.


Sve je bilo u najboljem redu, dok 42-godišnji Robert Eagles nije dobio račun od 33 dolara nakon pića u restoranu, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Ilustracija Muškarac iz Rijeke godinama nije plaćao vodu, trošak prebacivao na sustanare: Financijska šteta poprilična Slika nije dostupna Ostavila mu napojnicu od 200.000 dolara, a onda...

>> Uletio automobilom u restoran pun ljudi

Eagles se odlučio kockati i izvadio je preklopivi džepni nož, otvorio ga i prorezao ceradu terase restorana i dao se u bijeg. No, nije računao na metalnu ogradu, koja se našla ispred njega i koja okružuje terasu restorana u gradu Bolderu.

Tad su ga sustigli i djelatnici restorana i zadržali do dolaska policije. Ubrzo je Eagles prepraćen u okružni zatvor, a tamo je, prema izvještaju policije bio izrazito nasilan i ratoboran pa su ga morali dodatno smirivati. prijeti mu čitav niz prekršajnih i kaznenih prijava.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju