Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog 33 dolara

Nije htio platiti: Probio zid restorana, zapeo na ogradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakome se vjerojatno jednom dogodilo da nije imao novca za platiti račun u kafiću ili restoranu, jer je možda zaboravio novčanik. Muškarac iz Kolorada mislio je da se može izvući.

Sve je bilo u najboljem redu, dok 42-godišnji Robert Eagles nije dobio račun od 33 dolara nakon pića u restoranu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Proizvod se povlači, a trgovac vam za njega ne želi vratiti novac bez računa? Evo što možete učiniti Slika nije dostupna Razbjesnili mušterije FOTO Na Facebooku posramili goste koji nisu platili račun, ali ovo nisu očekivali

>> Uletio automobilom u restoran pun ljudi

Eagles se odlučio kockati i izvadio je preklopivi džepni nož, otvorio ga i prorezao ceradu terase restorana i dao se u bijeg. No, nije računao na metalnu ogradu, koja se našla ispred njega i koja okružuje terasu restorana u gradu Bolderu.

Tad su ga sustigli i djelatnici restorana i zadržali do dolaska policije. Ubrzo je Eagles prepraćen u okružni zatvor, a tamo je, prema izvještaju policije bio izrazito nasilan i ratoboran pa su ga morali dodatno smirivati. prijeti mu čitav niz prekršajnih i kaznenih prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene