Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽELE OBRAČUN

NIJE BAŠ SRETAN Kim Jong Un u ponedjeljak napada SAD?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverna Koreja, kažu njeni šefovi, više nije država koja se ne može suprotstaviti SAD-u.

Sjeverna Koreja 'golemom snagom' prijeti odmazdom SAD-u ako američka vojska ne otkaže multinacionalne vojne vježbe koje su zakazane za ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Radi se o vježbama koje Južna Koreja održava svake godine zajedno s SAD-om i ostalim saveznicima kako bi 'povećala spremnost na obranu regije i održavanje stabilnosti na korejskom poluotoku'.

Jednako kako se redovito održavaju ove vježbe, tako su redovite i prijetnje koje odašilje Sjeverna Koreja.

Kim Jong Un dobio nagradu za mir!

'Ako se nastave vojne vježbe s njima će se obračunati najjači vojni otpor', poručuju iz sjevernokorejskog odbora za obranu i dodaju kako Sjeverna Koreja više nije loše opremljena zemlja koja se ne može obračunati s SAD-om.

Amerikanci kažu kako su svjesni prijetnji ali da se radi o vojnim vježbama koje su transparentne, obrambenog karaktera te koje pokazuju američku odanost savezništvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene