Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masakr u SAD-u

Neonacist ubio četiri osobe, među njima i djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani napadač, kojeg su identificirali lokalni mediji kao vođu pogranične milicije i neonacista, ubio je u srijedu u Arizoni četiri osobe, uključujući i djevojčicu, nakon čega je počinio samoubojstvo, izvijestila je policija.

Počinitelj je otvorio vatru u kući u Gilbertu, u predgrađu Phoenixa, naveo je načelnik tamošnje policije Bill Balafas. On nije mogao potvrditi njegov identitet.

List Arizona Republic identificirao je osumnjičenog napadača kao Jason ‘JT’ Readya, poznatog kao neonacista koji je osnovao stražu američke granice, koja lovi trgovce drogom u blizini granice s Meksikom.

Najmlađa žrtva napada je djevojčica u dobi između jedne i dvije godine koja je pronađena živa ali je kasnije umrla u bolnici, rekao je Balafas. Među mrtvima su i dvojica muškarca i dvije žene. Policija vjeruje da je među njima i napadač.

Policija je na poprištu pronašla dva pištolja i sačmaricu. (Hina)

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene