Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo nasilje u Francuskoj

Napad nožem u Strasbourgu, čuo se uzvik 'Allahu Akbar'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U francuskom gradu Strasbourgu dogodio se napad nožem na pripadnika židovske vjere, prilikom čega se, kako kažu svjedoci, mogao čuti uzvik 'Allahu Akbar'.

U francuskom gradu Strasbourgu u petak se dogodio napad nožem na pripadnika židovske vjere, prilikom čega su se mogli čuti uzvici 'Allahu Akbar'. 

Pročitajte i ovo Krvavi napad u Strasbourgu (Foto: AFP) Dvoje mrtvih i najmanje 13 ranjenih Krvavi napad u Strasbourgu: "Terorizam je još jednom pogodio Francusku, napadač je uzviknuo Allahu Akbar" Napad u Strasbourgu (Foto: AFP) napadač još u bijegu Hrvatski zastupnici "zatočeni" u Europskom parlamentu: "Ne možemo mrdnuti, nije ugodan osjećaj"

Žrtva je među lokalnim stanovništvom imenovana kao gospodin Levy, a nakon napada u petak ujutro hitno je prevezena u bolnicu, prenosi Independent

Policija je izvijestila kako je u vrijeme napada bio odjeven u prepoznatljivu židovsku odjeću, a napadač je odmah uhićen na mjestu događaja. 

Svjedoci kažu kako su prilikom napada mogli čuti napadača kako uzvikuje 'Allahu Akbar', a rabin Mendel Samama posjetio je ranjenog u bolnici te je njegovo stanje opisao kao 'stabilno'

Za sada još nitko nije službeno preuzeo odgovornost za ovaj napad.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene