Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga u piću?

Nakon zabave preminula 15-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka stara 15 godina preminula je nakon što joj je popila piće u koje joj je netko najvjerojatnije stavio ecstasy.

Prijatelji nesretne Rose Farel tvrde da je djevojci u piće netko stavio smrtonosnu drogu, piše Daily Mail. Rose, koju opisuju kao veselu i prpošnu djevojku, kolabirala je u rabim jutarnjim subotnjim satima, nakon što je subotnju noć provela na rođendanskom partiju u klubu.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Sandrine Josso skandal u Francuskoj Političarka optužila kolegu da joj je stavio drogu u piće: “Drhtala sam i znojila se, a onda sam ga vidjela... Rekla sam si - bježi!"

Tinejdžerka je odmah prevezena u bolnicu u Liverpool, no liječnici joj nisu mogli pomoći. Preminula je u 5 sati ujutro. Njezini roditelji i prijatelji su u šoku, a na Twitter profilu s njom su se oprostili brojni poznanici.

Djevojka  je preminula svega nekoliko dana nakon što je policija upozorila javnost da je u opticaju nova droga, vrlo opasna inačica ecstasyja. Policija savjetuje ljudima ne uzimaju fatalnu rozu tabletu, nazvanu Doktor Smrti ili Pink McDonalds.

Upozorenje je stiglo nakon što je u 24 sata od nove droge u Cambridgeshireu preminulo dvoje ljudi. Koliko se nesretna Rose veselila svoje zadnjem izlasku, svjedoči i njezin post objavljen na Twitteru. 'Aw, smrtno sam uzbuđenja zbog večerašnjeg izlaska', napisala je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene