Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Selfie pokraj leša

Nakon stravičnog poteza sud je ipak oslobodio optužbi za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirsty Edmondson (23) odlsužit će tri godine u zatvoru zbog krađen. Šokirala je javnost selfijem koji je uslikala pokraj leša muškarca.

Prostituka Kirsty Edmondson (23) uslikala je selfie pokraj ubijenog mušakrac i seksala se u njegovom krevetu dok je on ležao mrtav. Jezivi selfie uslikala je dok je nastavnik povijesti ubijen ležao kraj nje. Osim nje 'trofejnu fotografiju' uslikao je i 35-godišnji Christopher Sawyers. S njim je Kirsty imala odnose u krevetu Kennetha Chapmana s čijim su truplom živjeli više od tjedan dana.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić i ostalima Nastavlja se Svjedok na suđenju Mamićima: "Odluke o kupnji i prodaji igrača donosio je Zdravko" Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

Par se ponašao kao lešinari. Ukrali su žrtvin TV i računalo, te pomoću niza online prijevara opljačkali i njegov bankovni račun. Otišli su toliko daleko da su žrtvinoj sestri poslali SMS pretvarajući se da su 47-godišnji povjesničar i tražili da im posudi 75 funti.

STRAŠAN ČIN: Fotografirala se s raspadajućim lešom u pozadini

Nakon zabrinute dojave, policija je pronašla tijelo, a testovi su pokazali da je muškarac umro od smrtonosne doze heorina. Dvojac je završio na sudu, a kako javlja Guardian, Christopher je proglašen krivim za ubojstvo i osuđen na doživotnu kaznu zatvora, dok je Kirsty oslobođena optužbi za ubojstvo.

Christopher je Chapmanu dao 'vrlo veliku dozu heroina' kako bi mogao krasti od njega.

Sawyers i Edmondson, oboje ovisnici, međusobno su se optuživali za nastavnikovu smrt. Sawyer u zatvoru mora odslužiti minimalno 33 godine, dok je Edmondson osuđena na tri godine zatvora nakon što je priznala krađu i prijevaru.

Chapmanovo tijelo pronađeno je 28. prosinca prošle godine u iznajmljenom stanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene