Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljali se kao diplomati

Najozloglašeniji diler uhvaćen u prtljažniku automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Rio de Janeira uhitila je u četvrtak jednog od najvećih krijumčara droge u najozloglašenijoj faveli u tom brazilskom gradu, u sklopu čišćenja grada koji će biti domaćinom Olimpijskih igara 2016.

'Nem', glavni diler u faveli Rocinha, uhićen je prtljažniku luksuznog automobila koji su vozili članovi njegove bande predstavljajući se kao diplomati Demokratke Republike Kongo.
'Ovo je povijesni trenutak u borbi protiv krijumčarenja droge u Riu', rekao je državni tajnik Mariano Beltrame koji predvodi borbu protiv organiziranog kriminala i policijske korupcije u Riu.

Policija je izvijestila da je automobil zaustavljen dok je pokušavao napustiti Rocinhu, jednu od najozloglašenijih favela u Južnoj Americi u kojoj živi više od 100.000 ljudi i koja se nalazi blizu najluksuznijih četvrti i najljepših plaža Ria.

Očekuje se da će policija upasti i zauzeti Rocinhu ovoga vikenda. Dosadašnji upadi u favele prošli su neslavno, jer su kriminalci bili unaprijed upozoreni na policijske akcije. (HIna)

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Monterrey Na sjeveru Meksika Jezivo otkriće na ulicama grada: Pronađeni raskomadani dijelovi tijela, a poruke daju naslutiti što leži u pozadini

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene