Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizaran slučaj samoubojstva dogodio se u Denveru, u SAD-u, u kojem si je život oduzela 44-godišnja Erin Marcove, nakon što je unuka nahranila kolačićima od marihuane.


Marcove je svojem trogodišnjem unučiću dala najmanje jedan takav kolačić, piše Daily Mail, a nakon što ga iduće jutro nije mogla probuditi, pozvala je hitnu pomoć. Policija je oko incidenta pokrenula i istragu, a Marcove je tjedan dana kasnije počinila samoubojstvo.

Vezani članci Na Županijski sud u Velikoj Gorici dovedene osobe osumnjičene za proizvodnju i prodaju droge - 2 VIDEO Zaprešićki dileri, među kojima i ravnatelj vrtića, u istražnom zatvoru Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane

>> Kod 64-godišnjaka nanjušio 8 kg marihuane

Marcove je inače većinu svojeg života koristila marihuanu kao lijek protiv bolova u leđima, a policija je iz njezinog doma zaplijenila maslac od kanabisa, a istragom je utvrđeno kako se ista droga našla i u dječakovom organizmu, no dječak se u potpunosti oporavio i neće imati trajnijih posljedica.