Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapanjujuća snimka

Nadzorna kamera snimila trenutak netom prije razornog potresa u Albaniji: Otrčala je u panici, a onda se sve počelo tresti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Albaniji su na terenu tisuće spasilaca i interventnih službi, a broj ozlijeđenih i dalje raste.

Albaniju je rano jutros pogodila serija potresa, od kojih je najjači bio magnitude 6,4 po Richteru. Po dosadašnjim podacima poginulo je najmanje 16 ljudi, a neke su zgrade srušene. Ozlijeđene su stotine.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Potres u Albaniji podrhtavanje tla Potres na Jadranu: "Najstrašniji trenutak u mom životu"

Nadzorna kamera u gradu Shëngjin na sjeverozapadu Albanije snimila je trenutak netom prije potresa, a video je objavio jedan korisnik Twittera.

Na snimci se vidi kako je netom prije samog podrhtavanja tla mačka koja je spavala ispod balkona odjednom otrčala u panici, da bi nekoliko sekundi potom uslijedio potres.

U Albaniji su na terenu tisuće spasilaca i interventnih službi, a broj ozlijeđenih i dalje raste.

Treslo se tlo danas i u BiH - potres magnitude 5,4 s epicentrom blizu Sarajeva osjetio se i diljem Dalmacije. U Mostaru je iz sigurnosnih otkazana nastava, a na pojedinim je zgradama zabilježena šteta.

Koliko je sve potresa bilo u Albaniji, kao i koliko su bili jaki možete doznati na stranici EMSC-CSEM, koja donosi sve o potresima diljem Zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene