Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Topolanek o golišavoj zabavi

'Na slikama s Berlusconijem sam ja, ali one nisu autentične'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura koju je jučer izazvala objava fotografija golišavih zabava u Berlusconijevoj vili na Sardiniji i koje je objavio Španjolski list El Pais, možda najviše kontroverzi izazvala je u Čekoj, čiji se bivši premijer i vođe desnice Mirek Topolanek, pojavljuje na jednoj od njih u obnaženom stanju.

'Na fotografijama se nalazim ja, ali su one montirane. Nisu autentične', izjavio je češške medije Topolanek te napao španjolski list, za koji je kazao kako je ljevičarski i kako je objavom slika očito provodio kampanju vezanu za izbore u europski parlament te razmišlja o tužbi za povredu privatnosti. 'Radi se o čistoj povredi privatnosti. To je bio privatan odmor u zatvorenom području, a ne nekoj otvorenoj plaži', dodao je Topolanek.

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Slika nije dostupna Topolanek: To je fotomontaža Procurile razuzdane slike Berlusconija?

>> Procurile razuzdane slike Berlusconija

Uredništvo El Paisa demantiralo je Topolaneka, kazavši kako se ne radi o fotomontaži ili bilo kakvoj ljevičarskoj kampanji. 'Fotografije smo objavili u datom trenutku, jer smo ih tek dobili i smatramo da su od javnog interesa te pokazuju gdje državni dužnosnici i poznate osobe iz svijeta odlaze na odmor o trošku države', kazao je češkim medijima voditelj odnosa s javnošću lista El Pais, Juan Cruz.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene