Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEZANA ŽICOM ZA TRAČNICE?

Na pruzi Beograd - Bar: Čuvar pruge uočio bombu među tračnicama, obustavljen željeznički promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet na željezničkoj pruzi od Bara do Beograda obustavljen je u nedjelju poslijepodne zbog ručne bombe postavljene na tračnicama blizu Prijepolja, nedaleko od granice Srbije i Crne Gore, javili su mediji u Podgorici.

Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova negiralo je navode da je ručna bomba bila vezana žicom za tračnice i ističe da nema nikakve opasnosti za ljude i objekte. Na tom dijelu pruge promet je obustavljen do završetka uviđaja i dolaska stručnih ekipa koje trebaju ukloniti bombu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

U crnogorskoj Željezničkoj infrastrukturi ističu da će svi putnici biti zbrinuti, odnosno prevezeni autobusima od Bijelog Polja do Prijepolja, u oba pravca.

Oglasila se i kompanija “Infrastruktura" Željeznice Srbije koja ističe da je željeznički promet na tom području obustavljen u 15:38 nakon što je u mjestu Zalug čuvar pruge između tračnica uočio ručnu bombu M-75.

Kompanija je navela da će željeznički promet na toj dionici pruge biti obustavljen dok pripadnici MUP-a Srbije ne uklone bombu.  (S.Ve./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene