Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su cijelu noć proveli u intenzivnoj potrazi, blizu 80 pripadnika Gorske službe spašavanja u BiH, Civilne zaštite te policije još uvijek traže nestalu petogodišnju Samiru iz Brčkog.


Djevojčica je prošlog petka nestala zajedno sa svojim 22-godišnjim bratom. On je pronađen, a bio je u veoma lošem stanju, iscrpljen i dehidriran do te mjere da više nije mogao hodati, piše Klix.ba.

Pomoć u pronalasku svoje sestre, nažalost, nije mogao pružiti jer su oboje osobe s posebnim potrebama, a Elvedin uopće ne komunicira sa okolinom i plaši se ljudi. Upravo zbog toga ga je bilo teško i pronaći jer se sve vrijeme skrivao od spasilaca.

Turist izazvao kaos u Puli: Prijavili njegov nestanak, a on se pijan vozikao po gradu

Vezani članci Majka nestale djevojčice ''Budi hrabra, pile mamino, vjerujem da možeš izdržati'': Roditelji nestale djevojčice uputili emotivnu poruku kćeri Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Pronađena djevojčica (12) nestala u Zagrebu, na sigurnom je s obitelji

'Ljudi su raspoređeni u timove i potraga je trenutno u tijeku na širem području Brčkog, ali i općine Srebrenik. Nastojimo je što prije naći, nadamo se da je još uvijek živa', kazao je Zdenko Marić iz GSS-a BiH.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook