Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na nogama

Turist izazvao kaos u Puli: Prijavili njegov nestanak, a on se pijan vozikao po gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strani policijski službenici u okviru projekta 'Sigurna turistička sezona' pomažu hrvatskim kolegama, a to pokazuje i situacija u kojoj je poljski policajac pomogao pronalasku dvogodišnjaka i automobila za koje se sumnjalo da su nestali s parkirališta.

Da strani policijski službenici, koji u okviru projekta "Sigurna turistička sezona" borave u Hrvatskoj, pomažu hrvatskim kolegama u rješavanju komunikacijskih barijera i bržem rasvjetljavanju događaja pokazuje i neobičan slučaj koji se nedavno dogodio u Puli, gdje je poljski policajac pomogao pronalasku dvogodišnjaka i automobila za koje se sumnjalo da su nestali s parkirališta.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Kako obiteljski nesporazum na noge može podići velik broj policajaca prošlog je tjedna iskusila istarska policija koja je u petak iza 18 sati zaprimila dojavu djelatnika trgovine da su mu se obratili Poljaci i panično prijavili da im je s parkirališta ukraden audi njemačkih registracija u kojem se nalazilo dvogodišnje dijete.

ŠOK U FUNTANI Dječak iz Danske prijavio njemačkog pervertita i pedofila koji ga je slikao

"U postupanje se odmah uključio maksimalan broj policijskih službenika, uključujući i poljskog policijskog službenika Pawela Majchera. Ubrzo je utvrđeno da su 46-godišnjak, 45-godišnjakinja, 24-godišnjak i 23-godišnjakinja s dvogodišnjim djetetom došli u kupovinu namirnica te da su u trgovinu otišli 45-godišnjakinja, 24-godišnjak i 23-godišnjakinja, no kada su se vratili na parkiralištu nije bilo 46-godišnjaka, djeteta ni vozila.

Naime, 46-godišnjak se odlučio provozati po gradu dok se ostali ne vrate iz trgovine, no izgubio se prilikom vožnje te se do trgovine vratio nakon četrdesetak minuta vožnje. Budući da tamo više nije pronašao svoju obitelj, uputio se prema turističkom naselju na Verudeli, gdje su boravili.

Na rampi turističkog naselja su ga u 19.15 sati zaustavili policijski službenici, koji su poduzimali radnje traganja za vozilom te su obavljenim alkotestiranjem utvrdili da 46-godišnjak upravlja vozilom pod utjecajem od 2,4 promila", izvijestio je MUP na svojoj internetskoj stranici.

Muškarcu je izdan prekršajni nalog te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola, a cijeli nesporazum oko nestanka vozila i djeteta ubrzo je razjašnjen zahvaljujući poljskom policijskom službeniku koji se odmah uključio u akciju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene