Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Na auto bačena staklena boca, djevojčica teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na automobil u kojem se vozila djevojčica bačena je staklena boca te je 9-godišnjakinju teže ozlijedila.

Devetogodišnja djevojčica Abbie Keers iz Velike Britanije, gotovo je izgubila vid na desnom oku te je morala na plastičnu operaciju nakon nesreće u kojoj je na automobil u kojem se vozila bačena boca pive, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Komadima stakla oštećen je veći dio njezina lica. 'Bila sam u šoku kada sam vidjela što se dogodilo Abbie. Ona je vrištala. Ljudi koji ovo rade trebali bi biti imenovani i kažnjeni', rekla je njezina majka Clare Webb.

Oko 22 sata, u petak, Abbie se vozila u automobilu sa svojom majkom, bakom te trogodišnjom sestrom Lexi. Na prometnici u mjestu Stanley, netko je iz podzemne željeznice bacio staklenu bocu koja je pala na vjetrobransko staklo suvozača, odnosno na mjesto na kojem je sjedila Abbie.

FOTO U centru grada: Odlomio se komad zgrade i zdrobio auto u prolazu

Automobil je vozila baka Sandra Webb. 'Čula sam glasan zvuk, a kad sam se okrenula prema Abbie, njezino lice bilo sasvim krvavo, vrištala je i plakala', ispričala je Sandra. Uskoro su shvatili da je na auto pala boca.

Djevojčica je odmah prevezena u bolnicu te je operirana, ali ožiljci na licu će ostati. Za osobom koja je bacila bocu policija traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene