Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična scena

Užas u susjedstvu: Polio se benzinom i zapalio, majka u suzama na mjestu tragedije

Hitna pomoć na mjestu događaja
Hitna pomoć na mjestu događaja Foto: Nova.rs
Nakon što su investitori došli srušiti njegovu baraku, vlasnik iste se pojavio na mjestu događaja, polio benzinom i zapalio.

Nepoznati muškarac danas se polio benzinom i zapalio blizu shopping centra Delta City u Novom Beogradu, kako prenosi portal Nova.rs.

Na mjestu gdje se planira rušenje baraka, danas su se pojavili investitori projekta. Nedugo zatim pojavio se i vlasnik jedne od baraka, koji se polio benzinom i zapalio.

Na mjestu događaja i dalje traje drama. Kako prenosi portal Blic, na toj lokaciji leži starija žena, majka unesrećenog čovjeka, i udara se kamenom po nozi, shrvana scenom kojoj je svjedočila.  

Pročitajte i ovo Požar na Laništu OBJAVILI VATROGASCI FOTO Zapalio se električni romobil u stanu na zagrebačkom Laništu: "Došlo je i do eksplozije koja je izbila prozor"

Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ranijeg sukoba vlasnika jedne od baraka i investitora projekta.

Radnici koji su se zatekli na mjestu događaja požurili su ugasiti vatru, a potom je došla i hitna pomoć koja je teško ozlijeđenog muškarca prevezla u bolnicu.

Na licu mjesta pojavila su se i druga kola hitne pomoći, koja ukazuju pomoć shrvanoj majci unesrećenog muškarca. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene