Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Mostaru

Osuđivani nasilnik pijan došao kući pa ju polijevao vodom i mlatio po glavi: "Plakala je i molila ga da je ne udara"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osumnjičeni A. Š. iz Mostara tereti se za kazneno djelo obiteljskog nasilja te mu je određen jednomjesečni pritvor nakon što je u alkoholiziranom stanju pretukao svoju partnericu.

Na prijedlog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona, rješenjem Općinskog suda u Mostaru određen jednomjesečni pritvor osumnjičenom A. Š. (51) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo obiteljskog nasilja.

Kako su potvrdili iz tužiteljstva, tereti ga se da je u utorak 15. kolovoza oko 01:15 u Mostaru, u naselju Prigrađani, u alkoholiziranom stanju ušao u kuću koju duže vrijeme koristi s izvanbračnom partnericom S. K., prenosi Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Ubijena beba Teško ubojstvo 20-godišnjakinja priznala ubojstvo bebe, majka je još dvoje jako male djece: "Treba ispitati supruga"

Dok je žena spavala u dnevnom boravku, počeo je galamiti, lupati i razbijati stvari i predmete po kući. "Nakon toga je žrtvu polio vodom, a zatim ju je desnom šakom udario u lijevu stranu glave, nastavivši s galamom i vrijeđanjem. Kada se oštećena sklonila u spavaću sobu, on je ušao za njom te je ponovno fizički napao udarivši je šakom u glavu. Za to vrijeme oštećena je plakala i molila ga da je ne udara", navodi se u tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo Pravosudna policija u Gospiću - 1 Tragedija u Lici Otkriveno je li obitelj osumnjičene za ubojstvo bebe bila u sustavu socijalne skrbi

A. Š. je određen pritvor zbog mogućnosti za ponavljanje djela, za koje je se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili više. Osumnjičenik je inače povratnik u počinjenju ove vrste kaznenog djela. Za isto kazneno djelo već je služio i zatvorsku kaznu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene