Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon kućnog pritvora

Mubarakova supruga ponovno na slobodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka Suzanne oslobođena je iz kućnog pritvora nakon što je predala svoju imovinu državi, objavilo je ministarstvo pravosuđa u priopćenju.

Uprava za nezakonito stečenu imovinu, koja ovisi o ministarstvu, 'odlučila je osloboditi Suzanne Mubarak nakon što je predala državi svu svoju imovinu u bankama u Egiptu - 24 milijuna egipatskih funti (četiri milijuna američkih dolara)'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simbol korupcije i opresije Egipat ruši zgradu Mubarakove stranke Slika nije dostupna Pronevjerio 10 milijuna eura Bivši egipatski predsjednik Mubarak osuđen na 3 godine zatvora

>> Ženu Mubaraka izdalo srce nakon ispitivanja

U priopćenju se ne spominje jamčevina, suprotno onome što je ranije spominjao jedan egipatski sudski izvor. Suzanne Mubarak (70) stavljena je prošli tjedan u kućni pritvor u bolnici u Šarm el-Šeiku, gdje se liječi nakon srčanih problema, u sklopu istrage o njezinoj imovini. Ministarstvo je priopćilo da se istraga nastavlja.

Bivši predsjednik Hosni Mubarak (83) također se nalazi u kućnom pritvoru u toj bolničkoj ustanovi ljetovališta na Crvenom moru, gdje je primljen također zbog srčanih problema. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene