Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je preminula prije izbore, ipak je odnijela pobjedu.


Zastupnica u vijeću Pittsburgha, koja je preminula 15 dana prije lokalnih izbora, svejedno je uvjerljivo pobijedila protukandidatkinju u utrci u okrugu savezne države Pennsylvanije koji obuhvaća Pittsburgh, pokazali su rezultati objavljeni u srijedu.

Vezani članci Rtina Miočići - Petar Miočić Miočićeva Rtina cijelu noć nije spavala od uzbuđenja: "Još euforija traje... Kad naš čovjek postane najjači na svijetu, normalno da je svima na ponos!" Slika nije dostupna Republikanci Obami zadali težak udarac

Barbara Daly Danko (61) preminula je od raka 6. svibnja no tada su glasački listići već bili tiskani za izbore za mjesto u vijeću okruga Allegheny.

Mrtvoj ženi htjeli naplatiti dug za porez u iznosu - od 10 lipa

Porazila je svoju protivnicu Caroline Mitchell s 5575 osvojenih glasova naspram 4015. Daly Danko bila je glasna protivnica ekološki štetnih metoda vađenja nafte i plina.

Glasači će sada morati izabrati nekoga da popuni njezino mjesto do kraja mandata koji završava u siječnju, a morat će se održati i novi izbori za mjesto u vijeću okruga Allegheny. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook