Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Morski pas usmrtio triatlonca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 66-godišnjak poginuo je u petak u napadu morskog psa dok je plivao sa skupinom triatlonaca kraj San Diega u južnoj Kaliforniji, objavile su lokalne vlasti.

Umirovljeni veterinar Dave Martin, plivao je u skupini devet plivača lokalnog triatlon kluba na oko 130 metara od obale, kada ga je napala "kako se vjeruje, velika bijela psina i nanijela mu velike ugrize na obje potkoljenice", priopćio je ured šerifa u mjestu Solana Beach, gdje se incident dogodio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na pješačkom Rijeka: Vozač usmrtio pješake i pobjegao, pa se sam javio policiji Slika nije dostupna Neizmjerna ljubav Roditeljska ljubav je najjača i OVO je jedan od najboljih primjera!

Morski pas ga je povukao pod vodu, nakon čega je isplivao vrišteći, a četiri plivača su mu pomogla izaći na obalu. Martin je prebačen do spasilačke stanice, a pozvan je i medicinski helikopter, no on je iskrvario prije njegova dolaska, opisali su napad spasitelji s plaže, koja je nakon incidenta zatvorena.

Solana Beach nalazi se oko 30 km sjeverno od San Diega.

Smrtonosni napadi morskih pasa u tom su području rijetkost, a prema navodima lokalnog lista San Diego Union Tribune, posljednji se dogodio 1994. kada je jednu 25-godišnjakinju usmrtila velika bijela psina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene