Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pješačkom

Rijeka: Vozač usmrtio pješake i pobjegao, pa se sam javio policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobilom, koji je noćas oko 2,20 sati u središtu Rijeke udario i usmrtio dvojicu muškaraca upravljao je 35-godišnjak iz Rijeke, koji se nekoliko sati kasnije dragovoljno javio u policijsku postaju.

Iz policije navode da su u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2,20 sati u Adamićevoj ulici u Rijeci smrtno stradala dvojica muškaraca - 50-godišnjak i 48-godišnjak s područja Primorsko-goranske županije. Na njih je na pješačkom prijelazu naletjelo i oborilo ih na kolnik osobno vozilo marke Audi riječkih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 2 Pećine u Rijeci FOTO Strašni prizori s mjesta prometne nesreće u tunelu: Dvije osobe poginule, doznaju se detalji tragedije Autobus u Rijeci - 2 Spašavali je vatrogasci FOTO Grozna nesreća u Rijeci, autobus pregazio ženu: "Upozoravali smo na ovo"

Policija na mjestu nesreće nije zatekla vozača, a osobno vozilo koje je udarilo u dvojicu muškaraca je bilo ostavljeno Ulici Riva.

Iz Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci navode da se 35-godišni vozač udaljio s mjesta nesreće, ali da je uhićen nakon što se nekoliko sati kasnije dragovoljno javio u policijsku postaju.

Rijeka: Autom usmrtio dvoje pješaka pa pobjegao s mjesta nesreće

Provođenjem daljnjih izvida utvrdit će se okolnosti ove nesreće, naveli su.

Novi list je na svojim internetskim stranicama objavio kako je vozilo, prema riječima očevidaca, velikom brzinom naletjelo na dvojicu muškaraca, vjerojatno projurivši kroz crveno svjetlo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene