Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod francuskog otoka

Morski pas ubio 13-godišnjaka: Rastrgao mu udove i dio trbuha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je u nedjelju oko 9 sati po lokalnom vremenu plivao u moru uz zapadnu obalu otoka, gdje je plivanje zabranjeno upravo zbog agresivnih morskih pasa.

Morski pas napao je i ubio 13-godišnjeg dječaka u moru kod otoka Reunion, francuskog teritorija u Indijskom oceanu.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Dječak je u nedjelju oko 9 sati po lokalnom vremenu plivao u moru uz zapadnu obalu otoka, gdje je plivanje zabranjeno upravo zbog agresivnih morskih pasa. 13-godišnjaka je napao morski pas te dječaku otrgnuo više udova i dio trbuha. Kad je izvučen na plažu, više mu nije bilo spasa, prenosi France 24.

VIDEO Morski pas došao u plićak i rastjerao plivače

Plivanje, ali i ostale morske aktivnosti na ovom otoku dozvoljene samo na posebno osiguranim područjima, upravo zbog zabrinjavajućih podataka o smrtnosti u tom dijelu mora. Od 2011. godine, ovo je čak 16. napad morskog psa na ljude, te sedmi koji je završio smrću. Otok zbog čestih napada morskih pasa bilježi znatan pad prihoda od turizma.

Zbog napada morskog psa su na plažama diljem otoka istaknute crvene zastave, a više ribarskih brodova krenulo je u potragu za morskim psom koji je usmrtio dječaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene