Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđena!

Majka monstrum: Otišla partijati 15 dana, a dijete ostavila samo u stanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako su je prozvali ruski mediji, 'monstruozna majka' Alyona Ipatova, osuđena je na kaznu teškog rada u trajanju od 10 godina radi zanemarivanja te ubojstva djeteta.

19-godišnja Ruskinja, Alyona Ipatova priznala je pred sudom da je ostavila svoju petomjesečnu bebu samu u stanu te otišla na dvotjedno partijanje.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Kada se vratila, kako je kazala pred sudom, u stanu je zatekla djetetovo mrtvo tijelo. Za zanemarivanje i ubojstvo djeteta, dobila je desetljeće dugu kaznu teškog fizičkog rada.

VIDEO Hladnokrvo: Izbacio bebu iz auta pa je pregazio džipom!

'Stvarno mi je žao zbog toga što sam učinila. Nisam željela da se to dogodi. Shvaćam što sam učinila', rekla je Ipatova pred sudom u St. Petersburgu.

Njezin odvjetnik tvrdio je kako je Ipatova zatražila od oca djeteta da ga pričuva kad nje nema, govorio da se iako je dijete znala ostaviti bez nadzora uvijek vraćala kući i brinula o njemu.

Sud je odbacio sve pokušaje opravdanja i osudio Ipatovu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene