Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TREĆA SNIMKA

Niz nelogičnosti u jednoj snimci: Jesu li to doista Matej i djevojka u bijelom džemperu ili je riječ o bizarnoj slučajnosti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogo je neprovjerenih informacija u slučaju nestanka 27-godišnjeg Hrvata u Beogradu. Sve službe intenzivno obavljaju svoj posao. U javnost su procurile snimke na kojima bi mogao biti nestali Matej, a njegov otac je rekao da ga je prepoznao na nekoliko snimki, ali ne na svima.

Već se nekoliko dana traga za 27-godišnjim Matejem Perišem iz Splita, koji je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca. Potraga je vrlo intenzivna, uvjeti su teški te je velik broj informacija koje je potrebno provjeriti.

Na snimkama koje je objavio tabloid Alo može se vidjeti neobično ponašanje jednog muškarca koji bi opisom mogao odgovarati nestalom Mateju. Objavljene su tri snimke, od kojih se na jednoj vidi osoba koja pliva Savom. Za tu je snimku Matejev otac Nenad ustvrdio da na njoj nije njegov sin, za razliku od onih na kojima se vidi mladić koji trči ulicama i zaustavlja taksi. Možete ih pogledati >> OVDJE.

Jedna je snimka izazvala i nove nedoumice. Na njoj se vidi muškarac kako trči pločnikom u jednom smjeru, da bi ubrzo ponovno prošao ispred kamera, ali ovaj put trčeći u drugom smjeru. U tom povratku s njim je trčala i ženska osoba u bijelom džemperu.

Pročitajte i ovo Zoran Stojanovski, Igor Jončić, Darko Kovačević i Barbara Štrbac TEŠKI UVJETI Drago, Igor i Zoran od jučer traže nestalog Splićanina Mateja na rijeci: "Sve radimo pješke, tražimo rukama, prebacujemo granje koje je nanijela voda..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVLJENE SNIMKE Otac Mateja Periša nakon objave snimki nadzornih kamera s ulica Beograda: "To je moj sin, moje nade su sve veće. Ali na snimci iz Save nije on"

Mnogi su mediji kalkulirali kako se radi o djevojci koja bi mogla rasvijetliti Matejev nestanak, pretpostavivši da je muškarac na snimci dosta Matej. No, ta informacija ne može se uzeti sa sigurnošću kao vjerodostojna - u prvom prolasku ispred kamere muškarac ima bijele tenisice, a u povratku, iako je odjeven u sličnu odjeću i u kratkim je rukavima, na nogama ima tamnu obuću. Taj dio počinje na 40. sekundi videozapisa koji možete pogledati OVDJE.

Detaljne informacije o potrazi i nestanku možete pratiti uživo OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene