Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA

VIDEO Pogledajte snimke nadzornih kamera, Matejev otac kaže da je na njima njegov sin

Aktualno Galerija Snimke nadzornih kamera - 1 Snimke nadzornih kamera - 1 Foto: DNEVNIK.hr Snimke nadzornih kamera - 2 Snimke nadzornih kamera - 2 Foto: DNEVNIK.hr Snimke nadzornih kamera - 3 Snimke nadzornih kamera - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Snimke nadzornih kamera - 4 Galerija 1/4 >>
U tijeku je velika potraga za Matejem Perišom, mladim Splićaninom koji je nestao u Beogradu u noći 31. prosinca.

I dalje se ne zna što je s 27-godišnjim Splićaninom koji je nestao u Beogradu u novogodišnjoj noći. Mateja Periša traži policija, pretražuje se rijeka, a akcija se danas i dodatno intenzivirala.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Iz minute u minutu Hitno pojačanje stiglo u Banjsko Polje: Malenu Danku traži i Zigi koji je spašavao ljude iz ruševina Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Pojavile su se i snimke Mateja s nadzornih kamera, koje možete vidjeti u videoprilogu. Matejev otac Nenad potvrdio je da je na snimkama Matej te kazao: "Kada sam dolazio u Beograd, imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne."

Sva zbivanja u vezi s ovom velikom potragom možete iz minute u minutu pratiti >>OVDJE. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene