U tijeku je velika potraga za Matejem Perišom, mladim Splićaninom koji je nestao u Beogradu u noći 31. prosinca.

Galerija Snimke nadzornih kamera - 1 Snimke nadzornih kamera - 2 Snimke nadzornih kamera - 3 +0 Snimke nadzornih kamera - 4

I dalje se ne zna što je s 27-godišnjim Splićaninom koji je nestao u Beogradu u novogodišnjoj noći. Mateja Periša traži policija, pretražuje se rijeka, a akcija se danas i dodatno intenzivirala.

Vezani članci Nastavak potrage za Matejem Perišem Dopisivali su se do kobne večeri: Matej Periš je na putu za Beograd upoznao djevojku? Potraga za Matejem Perišem na Velikom ratnom otoku - 2 Zašto je policija tražila Mateja Periša na Velikom ratnom otoku? "Moguće je da ga je voda nosila u tom pravcu..."

Pojavile su se i snimke Mateja s nadzornih kamera, koje možete vidjeti u videoprilogu. Matejev otac Nenad potvrdio je da je na snimkama Matej te kazao: "Kada sam dolazio u Beograd, imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne."

Sva zbivanja u vezi s ovom velikom potragom možete iz minute u minutu pratiti >>OVDJE. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju