Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladenka se naljutila jer nije znala za zdravstveno stanje svog budućeg supruga i odlučila da on ipak nije najbolji izbor.


Indijska mladenka udala se za gosta na svadbi nakon što je mladoženja dobio epileptički napad, prenose indijski mediji po kojima je policija nakratko zadržala dva gosta na vjenčanju na sjeveru Indije nakon što je izbio sukob zbog zamjene mladoženje.

Vezani članci Testiranje na koronavirus u Indiji Alarmantni ritam: U posljednja dva dana prosjek novozaraženih porastao im na 83.000 Koronavirus u Indiji - 4 Indija premašila 4 milijuna zaraženih koronavirusom, svaki dan imaju oko 80.000 novooboljelih

Tijekom prvog dijela svadbenih svečanosti razmjene cvjetnih vijenaca Jugal Kishore (25) dobio je epileptički napad i pao na pod u gradu Rampuru.

Charles Manson se ipak ne ženi, ona je htjela samo njegovo tijelo

Indira, 23-ogodišnja mladenka razljutila se što nije znala za njegovo zdravstveno stanje i kazala kako će se umjesto za njega udati za rođaka svoga šogora koji je bio uzvanik na vjenčanju.

Gost se suglasio s prijedlogom i svečanost razmjene cvjetnih vijenaca se nastavila s novim mladoženjom a svadbeni ritual dovršen je hodanjem para oko svete vatre sedam puta.

Kishore, koji je u međeuvremenu bio na pregledu u bolnici, vratio se na vjenčanje i otkrio da je ostao bez mlade. Izbila je svađa koja je postala je nasilna pa je pozvana i policija, no nakon toga strasti su se smirile. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook