Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj rekao

Mladić zaražen HIV-om spolno općio s djevojčicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je odležao kaznu zbog seksualnog odnosa sa sedam žena bez uporabe zaštite, 20-godišnji Šveđanin, koji je zaražen virusom HIV-a, ponovno je počinio isti zločin, no ovog puta na maloljetnici.

Policija je mladića iz grada Linköpinga uhitila, nakon što se otkrilo kako je imao seksualni odnos bez zaštite s 15-godišnjakinjom. Kao i u slučajevima zbog kojih je završio u zatvoru, mladić djevojci nije dao do znanja da je zaražen smrtonosnim virusom, a ona je ne znajući za to, pristala na spolni odnos s njim.

Pročitajte i ovo Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem" Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Nakon što je bio intiman s njom, taj 20-godišnjak joj je hladno rekao kako je zaražen virusom HIV-a, no policija nije otkrila razlog zbog kojeg je to rekao djevojci nakon odnosa, no ako je suditi po sedam nesretnica prije ove djevojčice, motiv sigurno nije bio altruističke naravi. 'Priznao je što je učinio, a za sve je okrivio utjecaj alkohola', rekla je švedskim medijima tužiteljica Britt-Louise Viklund.

Nesretna djevojčica u međuvremenu se testirala na virus HIV-a no njezina strepnja potrajat će tri mjeseca, koliko je potrebno da se dobije konačan rezultat testa. Mladić je još u siječnju 2008. godine završio u zatvoru zbog spolnog odnosa sa sedam žena u dobi od 17 do 25 godina te je svakoj morao platiti odštetu od 40.000 švedskih kruna. na svu sreću, testovi su pokazali da niti jednu od njih nije uspio zaraziti virusom HIV-a. Trebao je odležati dvije godine u zatvoru, no pušten je u siječnju ove godine, prije isteka kazne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene